Bitlis’in Tatvan İMKB YİBO Okulu bayan tenis takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliğiyle Giresun’da düzenlenen okullar arası tenis turnuvasında 16 il arasında grup ikincisi oldu.

Turnuvanın Giresun’da yapılan grup birinciliği ve yarı final müsabakalarına 4 bayan sporcuyla 'küçük kızlar' kategorisinde katılan Tatvan İMKB YİBO Okulu, 16 ilden takımların katılım gösterdiği turnuvada büyük başarı göstererek, grup ikincisi oldu. Elde edilen bu başarıdan sonra Tatvan İMKB YİBO Okulu bayan tenis takımı 24 – 26 Mart 2015 tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenecek olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

KAYMAKAM ERKAN, SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Elde edilen başarıdan sonra Tatvan İMKB YİBO Okulu bayan tenis takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Okul Müdürü Nurettin Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Erfidan’la birlikte Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’ı ziyaret etti.

Sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Murat Erkan, elde edilen başarıdan ötürü sporcuları tek tek tebrik ederek, onları çeşitli spor malzemeleriyle ödüllendirdi.

Bayan sporcularla tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Murat Erkan, bayan sporculara tavsiye ve nasihatlerde bulundu.

Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Kaymakam Erkan, “Elde edilen başarıdan ötürü öncelikle başarının mimarı öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimiz gerek ilimizi, ilçemizi ve okullarını turnuvada en iyi şekilde temsil ederek hem büyük bir başarıya imza attılar hem de bizlere büyük bir gurur yaşattılar.” dedi.

Kaymakam Murat Erkan, daha sonra bayan sporcuları tek tek çeşitli spor malzemeleriyle ödüllendirdi.