MALATYA (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu'nda, Malatya Kent Konseyi, Adana Engelliler Spor'a 83-40 yenildi.

Malatya İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Garip Polat ve Cem Lafçi hakem ikilisi yönetti.

Karşılaşmada, Adana Engelliler Spor devreyi 41-14 önde tamamladı. Üstünlüğünü elden bırakmayan Adana takımı sahadan 83-40 galip ayrıldı.

Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, çıktıkları 10 maçın hepsini kazandıklarını belirterek, "Amacımız önce 1. Lig, ordan Süper Lige çıkmak. Bu takıma baktığımız zaman Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında oynamış bir takım. Şansız bir şekilde, eksiklerin olması deneniyle buralardayız. Değerli hocalarımız ve sporcularımızla hedefimiz önce 1. lig ardından Süper Lig'e çıkmak. Çıkacak da güçteyiz. Buraya lider geldik Malatya kulübü ile dostane maç yaptık. Güle oynaya evimize gideceğiz." diye konuştu.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Vahap Canpolat da grup lideri olan güçlü bir takımla karşılaştıklarını ifade etti.

Sporcularının elinden gelen gayreti gösterdiğini, ancak güçlü rakipleri karşısında varlık gösteremediklerini dile getiren Canpolat, "Önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.