Uzun yıllardır Tekirdağ’da yaşayan Beşiktaşlıların çocuklarını siyah beyaz forma altında futbol eğitimi aldığını görme özlemi Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği işbirliği ile sona eriyor.
Tekirdağ’ın tanınan futbol hocaları Fatih Esirgen ve Kamuran Genç tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği’nin de desteği ile Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu önümüzdeki günlerde eğitime başlıyor.
GELECEĞİN FUTBOL YILDIZ ADAYLARI TEKİRDAĞ’DAN ÇIKACAK
6-16 yaş gruplarında eğitimlerin verileceği Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu’nda yavru kartallar disiplinli bir çalışma ile geleceğin futbol yıldızları arasına girmeye aday oluyor.
“BURADA ALACAĞIMIZ BAŞARILAR İLE YETENEKLİ VE ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ’IN ALTYAPI SEÇMELERİNE GÖTÜRECEĞİZ”
Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu’nun önümüzdeki günlerde eğitime başlayacağını ifade eden deneyimli futbol hocası Fatih Esirgen, “Amacımız burada eğittiğimiz ve gelişimin gösteren sporculara lisans çıkarıp kendi kurmuş olduğumuz Tekirdağ İdman Yurdu Spor Kulübü bünyesinde yarışmacı liglere sokmak. 1 yıllık kulüp olmamıza rağmen 70 lisanslı sporcumuz var. Birçok köklü amatör kulüpler bile alt yapıda takim çıkaramazken biz U11 - U12 - U13 ve U16 olmak üzere 4 kategoride lige katıldık. Burada alacağımız başarılar ile yetenekli ve çalışkan öğrencilerimizi şampiyon Beşiktaş’ın altyapı seçmelerine götüreceğiz” dedi.
“TEKİRDAĞ VE TÜRK FUTBOLU İÇİN PARLAYAN YETENEKLERi ORTAYA ÇIKARMA HEDEFİNDEYİZ”
Futbol okulu devamında yetenekli öğrencileri kulüp bünyesine alacaklarının altını çizen Esirgen, “Maalesef Tekirdağ’da daralan bir futbol sevgisi var. Bizler Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu ile bu sevgiyi arttırıp Beşiktaş altyapı gruplarına seçilemeyen öğrencilerimizle Tekirdağ İdman Yurdu Spor Kulübümüzde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birkaç yıl içinde oluşturacağımız futbolcu kaynağı ile Tekirdağ ve Türk Futbolu için parlayan yetenekleri ortaya çıkarma hedefindeyiz” diye konuştu.
BAŞVURULAR HAZİRAN AYI SONUNA KADAR SÜRECEK
Haziran ayı sonuna kadar sürecek kayıtlara başvurmak için 0505 466 07 84 ve 0546 446 38 74 nolu telefonlardan başvuru yapabilecek.