Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Emre Belözoğlu'nun takımdaki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve "Emre için teknik heyetten verilen rapor olumlu olsaydı mukavelesini yenilemesi için teklifte bulunurduk." ifadesini kullandı.

Yeni tansferleri Jose Fernandao'nun imza töreni sonrasında gazetecilerin transfer sorularına cevap veremeye çalışan Terraneo özellikle Emre Belözoğlu'nun durumunun sorulmasına, "Emre için teknik heyetten verilen rapor olumlu olsaydı. Muhtemelen oyuncuya mukavelesini yenilemesi için teklifte bulunurduk. Emre ve diğer oyuncular da dahil tabii ki de. Bu arada Emre ile ilgili çok şey konuşuluyor. Onu yıllar önce Türkiye’den Inter'e transfer eden benim. O zamanlar ilk kez Türkiye ile bağlantım olmuştu. Şimdi de yine buraya geldim ve yine Emre ile ilgili konuşuyoruz. Hayat devam ediyor." dedi.

Bir gazetecinin 'Peki, Emre Belözoğlu ile kesinlikle anlaşmayacak mısınız?' sorusuna ise İtalyan futbol adamı, "Demin söylediklerimden anlaşıldıysa anlaşıldı. Daha fazla söze gerek yok. Emre konusu da sanırım netlik kazanmış oldu." cevabını verdi.

Başka oyuncular hakkında ve Fernandao hakkında da konuşan Terraneo, "Bizim hedeflerimize uygun başka oyuncular için çalışmalar yapıyoruz. Forvet olarak da bir isim daha almak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız var. Amacımız her bölgede rekabeti artırmak." diye konuştu.

Fernandao için ise fikirlerini belirten sportif direktör, "Büyük bir mutlulukla bu transferi şu anda sizlere sunuyoruz. Kulüp olarak elimizden geleni yaptık. Çok önemli bir bölgeye oyuncu aldık. Aramızda küçük bir bahis de yaptık. Geçen sene attığı gol sayısından 2 fazlasını atacak." diye yorumda bulundu.