Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbul Başakşehir'in çok iyi bir takım olduğunu ve onlardan puan almanın zor olduğunu söyledi.

Süper Lig Süleylan Seba Sezonu 19. haftasında İstanbul Başakşehir'le 2 - 2 berabere kalan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Çok üst düzey bir mücadele oldu açılış maçı. Özellikle oyunun büyük bir bölümünü savunma anlamında istediğimiz şeylerin hepsini yerine getirdik. Fakat hücum anlamında istediğimiz zenginliği çok fazla yaratamadık. Bunun da nedeni pası atacak oyuncuların biraz ağır davranması ve hareket alanlarını iyi değerlendirmemesi sonucu çok etkili çıkamadık. Fakat iyi mücadele ettik. Takımın genelinde bir oyun anlaışı ve felsefesi var. Fakat Başakşehir takımı çok iyi bir takım olmuş, usta bir takım olmuş. Onlardan puan almak gerçekten zor." ifadelerini kullandı.

Yedikleri ilk golün oyunun gidişatını değiştirdiğini dile getiren Kafkas, "Hem Abdullah hocayı hem takımını tebrik ediyorum. Ligin en iyi takımlarından biri Başakşehir onlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Karşılaşmada 3 oyuncusunun sakatlanarak çıkmasıyla ilgili de Kafkas, şu ifadeleri kullandı: "Hamle şansımız olmadı. İstediğimiz hamleyi yapamadık. Oyuna gerekli hamleleri yapmakta sıkıntı yaşadık. Bugünle ilgili değil sezon başından beri yaşanan anormel aksilikler var. Herhalde bir takımın bir sezonda başına gelebilecek en kötü şeyleri yaşıyoruz. Umarım altından kalkacak o gücü Allah bize verir."