Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Osmanlıspor maçında organize olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, “Maçın hakkını sorarsanız, beraberlik normal sonuçtu. Mağlup olsaydık üzülürdük." dedi.

Osmanlıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın sonunda düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, oyunun büyük bir bölümünde oyunun kontrolünün elllerinde olduğunu söyledi. Organize birkaç atak geliştirmeye çalıştıklarını kaydeden Kafkas, “ Daha iyi olan taraf bizdik. Forvette çok fazla pas hatası yaptık. Bu yaptığımız pas hatalarından sıkıntılarımız oldu. Daha organize takım olan bizdik. Mağlup olsaydık üzülürdük. Maçın hakkı beraberlik normal sonuçtu. Eksiklerimiz var. Eğer bu eksikleri gidermezsek bu iş bizim için de zor olur. 3-4 tane oyuncu transfer etmek zorundayız. Görünen bir gerçek.” ifadelerini kullandı.

“3-4 TAKIMIN DIŞINDA KALAN TAKIMLAR BİRBİRİNE DENK GİBİ GÖZÜKÜYOR”

Geçen sene 6-7 tane kongre yapmış takım olduklarını hatırlatan Tolunay Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Lige de çok geç başladık. Sıkıntılı başladık. Kampı bile kendi tesislerimizde yaptık. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Fakat daha ileri götürmemiz lazım. Bu lig gerçekten herkes için zor olur. 3-4 takımın dışında kalan takımlar birbirine denk gibi gözüküyor. Daha organize olan takım, daha az hata yapan takım yukarıları zorlar. Küme düşen takımlar arasında çok büyük bir farkın olacağını düşünmüyorum.”

“ÖYLE SEYRETMEYİ UYGUN BULDUM”

Maçta su kutusunun üzerine oturmasının sorulması üzerine tecrübeli teknik adam, "Sağolsun gözlemci yanlış olduğunu söylemiş. İkinci devre gözlemcinin talimatıyla kalktık. Kuralı bilmiyordum. Bielsa’nın oturup oturmadığını bilmiyorum. Öyle seyretmeyi uygun buldum. Herhalde yanlış yaptık. Gözlemciden özür diliyorum böyle hatalar yaptığımız için. Bir daha böyle şeyler yapmayız.” diye cevap verdi.