Antalya'yı temsil eden Toros Eğitim Kurumları Yıldız Erkekler Basketbol takımı, Türkiye birinciliği için finale çıkacak sekiz takımdan birisi oldu.

2014-2015 Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları organizasyonunda Antalya'yı temsil etme hakkı kazanan takım, Urfa'daki müsabakalarda grup birincisi oldu. Sakarya'da düzenlenen yarı final maçlarını da başarıyla tamamlayan takım, gurubunda Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ takımlarıyla çetin mücadeleler verdi. İstanbul,Bursa ve Tekirdağ temsilcilerini geçen Toroslu öğrenciler, son maçında İzmir Gelişim Kolejini 60-30 yendi.

Başarının uzun ve planlı çalışmanın bir sonucu olduğunu belirten antrenör Barış Özdoğan, “Bu Son 10 yılda Okul Basketbol Takımımız 6 defa şampiyon olarak Basketbolu ne kadar önemsediğini gösterdi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve desteklerinden dolayı da okul yönetimine ve velilerimize teşekkür ederim. 19-24 Mayıs Tarihlerinde yapılacak olan finallerde ilimiz Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.