Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ı ziyaret etti.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde ziyaret ettiği belirtildi.

Kıran'a ve ailesine, "geçmiş olsun" dileklerini ileten Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Yaşanan bu saldırı bizleri son derece üzmüştür. Allah seni ailene bağışladı. Tekrar geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum." dedi.

Bilindiği gibi Süper Lig'in 26. haftasında Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanan ve konuk Fenerbahçe'nin 5-1 kazandığı Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçının ardından konuk sarı lacivertli ekibin İstanbul'a gitmek üzere Trabzon Havaalanı'na geçişinde Sürmene'de kafileyi taşıyan otobüse silahlı saldırıda bulunulmuş ve bu saldırıda şoför Ufuk Kıran ağır yaralanmıştı.