Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu tarafından düzenlenen ''Trabzonspor'un Gelişimi ve Geleceği'' konulu toplantı 4 Nisan’da yapılacak. Toplantıda, bordo mavili kulübün sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda önerileri ele alınacak.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, amaçlarının; suç ve suçlu tespiti değil, sorunların tespiti ve çözüm önerilerini konuşmak olduğunu belirtti. 'Trabzonspor'un Gelişimi ve Geleceği' konulu toplantının 4 Nisan 2015 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi’nde yapılacağını kaydeden Sürmen, şöyle konuştu:

"Camiamızın saygınlığı adına, Davetli üyelerimizin bu toplantıda geçmişe yönelik suç ve suçlu tespiti değil, mevcut sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş bildirmesi konusunda azami hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yoktur. Başta Trabzonspor Yönetim Kurulumuz olmak üzere, bağlı tüm kurulları, diğer davetlilerimizi, değerli basın mensuplarımıza bir kez daha çağrıda bulunuyor ve Trabzonspor'umuzun birlik ve beraberliği açısından katılımlarını bekliyoruz."