Bu sezon Avrupa’da başarılı sonuçlar alan Trabzonspor, yarın akşam tarihindeki önemli maçlardan birisine daha çıkacak. Temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki ilk sınavında yarın akşam sahasında İtalya temsilcisi Napoli’yi ağırlayacak. Bordo-mavililer, önemli eksiklerine rağmen taraftarı önündeki karşılaşmada ikinci maç öncesi tur için avantajlı bir sonuç elde etmeye hedefliyor. Belitlerin tamamının satıldığı müsabakayı yaklaşık 22 bin taraftarın izlemesi bekleniyor.

    Zorlu maç öncesi Trabzonspor’da sakat ve cezalıların çokluğu can sıkıyor. Bordo-mavili ekipte Belkalem, Yusuf Erdoğan, Waris ve Yatabare sakat, Mehmet Ekici ile Kevin Constant cezalı, Aytaç Kara, Uğur Demirok, Ferhat Yazgan, Mustafa Akbaş ve Deniz Yılmaz da UEFA listesinde olmadığı için Napoli karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Jose Bosingwa’nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Bu futbolcunun oynayamaması halinde savunmanın sağında Salih Dursun’un forma giymesi bekleniyor. Bosingwa sahada olduğu taktirde ise Salih’in Fatih Atik’in bölgesinde ilk 11’de sahada olacağı konuşuluyor. Devre arasında transfer edilen kaleci Hakan Arıkan ile Erkan Zengin ve sakatlığı nedeniyle sezon başında listeye alınmayan Özer Hurmacı bordo-mavililerin UEFA listesinde yer alan yeni isimler. 3 futbolcu da yarın ilk 11’de sahada olacak.

    Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor – Napoli maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek. Bertino Cunha Miranda ile Alvaro Daniel Carvalho Msequita'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Rui Licino Barbosa Mesquita, ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Miguel Taborda Xistra ve Marco Bruno Santos Ferreira olacak.

    Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: Hakan, Salih Dursun (Bosingwa), Aykut, Medjani, Musa, Fatih Atik (Salih Dursun), Soner, Sefa, Özer, Erkan, Cardozo