İddialı başladığı sezonda şampiyonluk yarışana erken havlu atan ve Avrupa hedefini kovalayan Trabzonspor’u, üst üste zorlu maçlar bekliyor. Bordo mavililer, önümüzdeki 3 maçta şampiyonluk mücadelesi veren 2 takımı evinde ağırlayacak.

Önümüzdeki pazar günü sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak Karadeniz ekibi, daha sonra Gençlerbirliği deplasmanına gidecek, ardından da evinde Beşiktaş’a karşı mücadele edecek. Sezonu ilk 4 içerisinde bitirerek gelecek sezon Avrupa’ya katılmayı hedefleyen bordo mavili ekip, zorlu 3 maçtan en avantajlı sonuçlarla ayrılmanın planlarını yapıyor.

Ligde son oynadığı maçta deplasmanda Torku Konyaspor’a mağlup olan Trabzonspor, pazar günü sahasında ağırlayacağı lider Galatasaray maçıyla yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Liglere verilen arada sakat oyuncuların da takıma katılmasıyla daha da güçlenen bordo mavililer, bu sezon deplasmanda yendiği rakibin, bu kez de Avni Aker’den eli boş göndermenin planlarını yapıyor.

Özellikle deplasmanlarda kaybettiği puanlarla gelecek sezonki Avrupa hedefini de riske atan Karadeniz ekibi, üst üste oynayacağı Galatasaray, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarına kilitlendi. Sezonu ilk 4 içerisinde bitirerek gelecek sezon Avrupa’ya katılmayı hedefleyen Fırtına, zorlu 3 maçtan en avantajlı sonuçlarla ayrılmanın planlarını yapıyor.