Galatasaray’ın efsanevikaptanlarından Turgay Şeren, kendisinin her zaman ‘Galatasaray aslanı’ olduğunu ve öyle de kalmak istediğini söyledi.
    23 Mayıs’ta yapılacak olan Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkanlık için yarışacak olan Dursun Özbek’in, sarı – kırmızılı takımın eski sporcularını davet ettiği organizsyona katılan Turgay Şeren, burda duygu dolu anlar yaşadı.
    Dursun Özbek’in kendisi adına yaptırdığı pastayı görünce oldukça duygulanan Turgay Şeren, daha sonra pasta üzerindeki mumları üfledi.
    83 yaşındaki eski kaleci ve Galatasaray’ın uzun yıllar kaptanlığını yapan Turgay Şeren, Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Ben buraya severek geldim. Eski arkadaşları sporcuları görünce anılarımız aklımıza geldi. Almanya’daki maçta Allah bana yardım etti. Milli takımımızın kazanmasında benim de payım olmuştu bunu hiç unutamam. Benim kendimi hatırladığım andan itibaren de söylediğim, ‘Ben Galatasaray Aslanıyım’ ve hayatımın sonuna kadar da ‘Galatasaray Aslanı’ olmayı istiyorum. “diye konuştu.
    Efsanevi oyuncu,bu sözleri söylerken göz yaşlarına hakim olamadı.
    Başkan adayı Dursun Özbek ise, “Turgay ağabeyin benim yemeğime katılması ve bizi onurlandırmasına çok sevindim. Çok gururlandım. Kendisine geldiği için çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizim futboldaki ‘Berlin Panteri’miz Galatasaray’ın Aslanı kendisi.”diye konuştu.