Samsun'da düzenlenecek 'Türkiye Dostluk Turnuvası' 13 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Başkanı Osman Yücel, Samsun Atatürk Spor Salonu'nda düzenleyecekleri turnuvaya Samsun halkını davet etti.

Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Başkanı Osman Yücel, 13 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'de Samsun Atatürk Spor Salonu'nda açılışı yapılacak olan ve Sinop, Malatya, Elazığ, Bursa, İzmir, İstanbul, Hatay, Manisa ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen sporcuların katılacağı 'Türkiye Dostluk Turnuvası' hakkında bilgi verdi.

Yücel yaptığı açıklamada, Alpagu'nun Türk savunma sporu olduğunu hatırlatarak, "Bizler Yönetim Kurulu olarak Türk savunma sporlarını yeniden Türk milletine sunuyoruz. Ata sporumuza herkesin ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyoruz. 13 Haziran günü saat 10.00'da başlayacak olan Türkiye Dostluk Turnuvası müsabakaları, akşama kadar sürecektir. Bu organizasyondan sonra ileriye dönük hazırlık maçları çalışmalarımız devam edecektir. Bizlerden desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyoruz. Tüm Samsun halkını turnuvaya davet ediyorum." dedi.