Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı ve Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci tarafından karşılanan Başkan Özkan Mutlugil ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde oluşturulan teleskopik tribünleri inceleyerek bilgi aldılar.

Burada bir açıklama yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil salon sporlarını daha geniş kitlelere yaymak için gayret sarfettiklerini ifade ederek: "Kahramanmaraş'ta son zamanlarda salon sporlarında bir hayli ilerleme kaydedildiğini görüyoruz. Burada da gördüğümüz teleskopik tesislerin atıl durumda kalmaması için federasyon olarak Kahramanmaraş Belediyemizle işbirliği içerisinde hareket etmeyi planlıyoruz. Kahramanmaraş'ın salon sporlarına bir hayli ilgili olduğunu gördük. Bundan da oldukça memnun olduk. Salon sporlarının Kahramanmaraş'ta daha da yaygınlaştırılması adına üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Batıpark Spor Salonu'na geçen heyet burada Kahramanmaraş Belediyespor-TVF Spor Lisesi Voleybol müsabakasını izlediler.

Müsabakayı Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz,  Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, GHSİM Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan ile çok sayıda voleybol severler izlediler.

Müsabakanın sonunda Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe TVF Başkanı Özkan Mutlugil'e, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu'ya İstiklal Madalyası Beratı hediye ettiler.

Maçın ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakcı, Belediye tarafından yapımı devam eden Osman Sayın Spor Salonu'nda incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.