U19 Milli Futbol Takımı, Gürcistan'da oynanan UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Elit Tur 1. Grup'taki ikinci maçında da İspanya'ya 5-0 mağlup oldu. Ay yıldızlı ekip ilk maçında da Portekiz'e 6 - 1 mağlup olmuştu.

Başkent Tiflis'teki Mikheil Meskhi 2 Stadyumu'nda oynanan ve Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski'nin yönettiği maçta İspanya'nın gollerini 8. dakika Pedraza, 43. dakikada Vallejo, 55 ve 77. dakikalarda Mayoral ile 73. dakikada Asensio attı.

Bu sonuçla 2015 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde edemeyen milliler gruptaki üçüncü ve son maçını 3 Haziran Çarşamba günü ev sahibi Gürcistan ile oynayacak.

İspanya'nın, Sivera, Caricol, Mere, Merino, Dani Ceballos, Mayoral, Asensio, Hernandez, Vallejo, San Emeterio ve Pedraza 11 ile mücadele ettiği maçta Türkiye'nin kadrosunda ise şu isimler yer aldı:

Veysel Sapan, Sefa Nihat İşci, Burak Bekaroğlu, Çağlar Söyüncü (Dk. 46 Mehmet Feyzi Yıldırım), Melih Okutan, Oğulcan Çağlayan, Burak Çamoğlu, Savaş Polat, Ali Aytemur (Dk. 61 Mete Çelik), Cengiz Ünder, Ramazan Civelek (Dk. 79 Altuğ Taş)