HABER46 ÖZEL HABER - Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie sezonu boş geçerken, son maçlarda kendine gelerek iddialı açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk için şans yakalayan Fenerbahçe'de Van Persie, Beşiktaş'ın panik yapmaya başladığını ifade etti.

Ligin sonu geldikçe özgüven olarak üst seviyeye çıktıklarını belirten Fenerbahçeli futbolcu, takım olarak son haftalarda iyi bir performans sergilediklerini ifade etti.

Son maçlarda özellikle Mersin, Konya ve Trabzonspor maçlarında skorun yanında iyi futbol da sergilediklerini belirten Robin van Persie, bu gelişimin takımın özgüvenini de artırdığını ve son 4 maçın tamamını kazanacaklarını iddia etti.

Beşiktaş'ın kalan maçlarının da zor olduğunu ifade eden Van Persie, Akhisar maçında zorlanan Beşiktaş'ın kalan maçlarının da zor olduğunu ve mutlaka takılacaklarını düşündüğünü söyledi.

Önce Gaziantepspor'u yenerek seriye devam edeceklerini öne süren Hollandalı golcü, kupadaki rövanşta da Konyaspor'u mağlup edip finale çıkacaklarını ve sezon sonunda iki kupayı da kaldırmayı düşündüklerini belirtti.