Galatasaray'ın 26 yaşındaki defans oyuncusu Veysel Sarı, kendisini 3,5 yıllığına Kasımpaşalı yapan sözleşmeye imza attı. Veysel Sarı, Antalya kampında düzenlenen imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, yeni takımına faydalı olacağını söyledi.

Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve sıkıntılı bir süreç yaşayan Kasımpaşa'da ara transfer çalışmaları devam ediyor. Lacivert beyazlı ekibin yeni transferi Veysel Sarı, Antalya'da takımın kamp şaptığı otelde attığı imzanın ardından önemli bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Kasımpaşa Spor Kulübü'ne gelmemde ki en büyük sebep, kendimi geliştirmek ve daha çok forma şansı bulabilmek. İnşallah burada iyi oynayıp kulübüme katkı sağlarım. Kasımpaşa hem kurumsal hem de tesis anlamında çok önemli bir kulüp. Etrafımdan duyduğum kadarıyla müthiş bir tesise sahip. İnşallah Kasımpaşa'ya faydalı olurum."

GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ

Bu arada Galatasaray Kulübü, Eskişehirspor'dan büyük umutlarla transfer ettiği ve umduğunu bulamayarak gözden Veysel Sarı ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Sarı kırmızılıların, Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Veysel Sarı'nın transferi için Kasımpaşa ile 400 bin euro karşılığında anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Galatasaray'ın açıklamasında "Profesyonel futbolcularımızdan Veysel Sarı'nın 400.000 EUR bedelle Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY'A NE KADAR GELMİŞTİ?

Veysel Sarı, 2013-2014 sezonunun devre arasında Eskişehirspor'dan Galatasaray'a 400 bin euro bonservis bedeli karşılığında gelmişti. Veysel ayrıca Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer olmak için 300 bin euroluk alacağından vazgeçmişti. Veysel Sarı, resmi olarak Galatasaray'dan devre arasında ayrılan üçüncü isim oldu. Sarı kırmızılılar daha önce Yiğit Gökoğlan'ın sözleşmesini feshederken, Furkan Özçal'ı Kardemir Karabükspor'a kiralamıştı.