Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Zob Ahan'ı 7 - 0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, hala geliştirmeleri gereken çok fazla nokta olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, "Bu akşam beni en sevindiren nokta, en çok mutlu olduğum nokta takımımızın bir arada düşünme duygusuydu. Bir arada düşünme, takım halinde oynayabilmeleriydi. Doğaldır, 11 günlük kampı geride bıraktık. Fizik olarak şu anda en iyi durumumuzda olduğumuzu söyleyemem. Hala geliştirmemiz gereken çok fazla nokta var." şeklinde konuştu.

Fizik kondisyon olarak istedikleri noktada olmadıklarını belirten Vitor Pereira, "Taktik organizasyonumuz açısından da geliştirmemiz gereken çok fazla şey var. Oyunumuzun hızını ve agresifliğini daha ileriye taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Genel olarak her iki yarıda da oynayan oyuncularımın hepsinden de memnun olduğumu söyleyebilirim." dedi.

Takımdan kimlerin gönderileceğine karar verip vermediği sorulan Pereira, "Şu anda hala çok zamanımız var bu kararı almak için. Önümüzde 3 hafta gibi bir süre var. Bu kararı almamız gerekirse eğer böyle bir mecburiyetimiz olursa bu kararı nasılsa alırız. Şu anda bizi bekleyen daha önemli şeyler var. Bu takımdaki oyuncuların kalitesinden nasıl yararlanırız bunu düşünüyoruz. Zaten herkes de kalabilir. Ama böyle bir karar almaya mecbur kalırsak o kararı vereceğiz." cevabını verdi.

Vitor Pereira, son olarak yeni transferler Nani ve Souza ile ilgili de "Bizimle aslında çok fazla gün çalışabildiklerini söyleyemem. Kısa bir zaman oldu onlarla çalışmaya başlayalı. Ama kalitelerini herkes biliyor diye düşünüyorum. Benim de iyi tanıdığım oyuncular her ikisi de. Bu yüzden istedim zaten bu transferleri. Her iki oyuncu da bize yardımcı olacak ve kalite kazandıracaktır bu takıma." ifadelerini kullandı.