Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transfer ettiği Volkan Şen, Fenerbahçe forması altında şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi.
Fenerbahçe TV’de yayınlanan Güncel Programı’na katılan Volkan Şen, “Fenerbahçe benim için çok değerli ve çok büyük bir kulüp. 10 tane futbolcuya sorsanız 9’unun hayali Fenerbahçe’de oynamaktır. Ben Fenerbahe’ye gitmek istediğimi eski kulübüm Bursaspor’a bildirdiğimde , bunu gerçekten burada iyi işler yapabileceğimi düşünerek söyledim. Hocamız Sayın Vitor Pereira’nın beni istemesinin de bunda gerçekten büyük bir önemi vardı. Ben Fenerbahçe’de çok başarılı olmak, uzun süre Fenerbahçe formasını giymek istiyorum. İnşallah her şey istediğim gibi olur, gönlümce olur. Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşamak istiyorum.” dedi.
Fenerbahçe’nin hedefinin her kulvarda şampiyonluk olduğunu ifade eden Volkan Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizim için her maç çok önemli tabii ki, hem lig maçları olsun hem Avrupa maçları olsun. Avrupa Liginde Perşembe günü Atromitos’la oynayacağız. O maçtan iyi skorla dönmek istiyoruz, kazanmak istiyoruz. İdmanları da buna yönelik yapıyoruz. İnşallah oradan güzel bir skor alıp buradaki maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Tabii ki Fenerbahçe’nin hedefi her kulvarda her zaman şampiyonluktur. Bu senede hem ligde hem UEFA’da şampiyonluk olacaktır. Bizler bunun için elimizden gelenin en iyisini yapıp, mücadelemizi sahada verip karşılığını almak istiyoruz.”

TAMAMEN FUTBOLA KONSANTRE OLDUM
Tamamen futbola konsantre olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, “Takıma iki gün önce katıldım. İster istemez bir uyum sorunu oluyor ama Bursaspor’dan geçen sezon birlikte oynadığımız 4 oyuncu ve milli takımdan arkadaşlarım Caner olsun, Alper olsun, Volkan Ağabey olsun, Gökhan Ağabey olsun birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Ben çok fazla zorlanacağımı düşünmüyorum. Sadece idman tempomu biraz daha arttırarak uyum sorununu aşmak istiyorum. Tamamen futbola konsantre oldum. Futbol dışında genelde eşim ve çocuklarımla beraber evdeyim. 2 tane çocuğum var. Eşim ve çocuklarımla vakit geçiririm. Tamamen futbola konsantreyim. Bir yere gideceksem ailemle gitmeyi tercih ederim. Eşim Amerikalı, bazen yurt dışına çıkıyor ailesini görmek için. O arada arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, onlarla dışarı çıkıyorum. Çok fazla da gezdiğim söylenemez aslında, evi çok seviyorum.” diye konuştu.