Kasımpaşa Altyapı Koordinatörü Jan Wouters, Galatasaray gibi güçlü bir takıma karşı iyi oynamaya ve iyi sonuç almaya çalışacaklarını söyledi.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray'la karşılaşacak Kasımpaşa'da görevinden ayrılan Shota Arveladze'nin yerine takımın başında sahaya çıkacak altyapı koordinatörü Jan Wouters ve futbolcu Adem Büyük, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray'ı iyi tanıdığını dile getiren Jan Wouters, "Shota'yla konuşmuştum. Uzun zamandır buradayım. Galatasaray’a karşı çok zor maç olacak. Kalitemizi göstermek isteyeceğiz. Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı iyi oynamaya ve en iyi sonucu almaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Takımdaki geleceğiyle ilgili bir soruya ise Jan Wouters, "Şu anda Galatasaray için konuşmak istiyorum, başka bir şey düşünmek istemiyorum. Daha sonrasını bilmiyorum. Ben altyapı için gelmiştim. Kasımpaşa'da yönetim Galatasaray maçının hazırlıklarında takımın başında sahaya çıkmam gerektiğini söyledi ve ben de çıktım." cevabını verdi.

"SHOTA HOCANIN AYRILMASI BENCE ÜZÜCÜ"

Jan Wouters, Shota Arveladze'nin ayrılmasının ise üzücü olduğunu dile getirdi. Futbolcularını Galatasaray karşısında nasıl motive edeceği yönünde de Wouters, "Kesinlikle Galatasaray'a karşı oynamak çok iyi bir şey ve doğal olarak motive oluyorlar. Çok önemli bir maç." ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIMA İLK OLARAK SNEİJDER'İ ALIRIM"

Geçen dünya kupası öncesinde Galatasaraylı futbolcu Sneijder'in Hollanda Milli Takımı'nın mevcut sisteminde oynayamayacağı yönünde açıklamalarının olduğu sorulan Wouters, "Benim için ilk seçenek Sneijder olur. O dönemde sakatlıktan yeni dönmüştü ve o dönemde Sneijder farklı ir şekilde kullanılıyordu. Daha forvet pozisyonunda oynatılması gerektiğini söylemiştim. Onun mevkiiyle ilgili konuşmuştuk." cevabını verdi.

ADEM BÜYÜK: EN İYİ ŞEKİLDE SAHADAN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Kasımpaşa'nın milli futbolcusu Adem Büyük ise Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu, iki taraf için de çok zor bir maç oynanacağını belirterek, bu sezon 4 büyüklere karşı yaşadıkları şanssızlığı bu maçta kırmak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa olarak iyi futbol oynayıp sahadan da iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirten Adem Büyük, "Bu hafta sonu bizi çok zorlu bir karşılaşma bekliyor. İki taraf için de önemli bir maç. Biz iyi futbol oynamaya çalışacağız. En iyi şekilde sahadan ayrılmayı düşünüyoruz. Galip gelemiz bizi biraz daha rahatlatacaktır. Bu sene 4 büyüklere karşı çok fazla puan alamadık. bu şansızlığımızı bu maçta yenip 3 puan almak istiyoruz." şeklinde konuştu.