Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç belde belediyesi tarafından başlatılan yaz futbol okulu sona erdi.

Yaklaşık 2 ay önce Gülüç Belediyespor bünyesinde başlatılan ve 60 çocuğun katıldığı yaz spor okulu düzenlenen mangal partisi ile sona erdi.

Gülüç Belediyesi ve Gülüç Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirtaş tarafından verilen mangal partisi sözünün üzerine mangal partisi gerçekleştirilirken çocuklar, Başkan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş' a teşekkür etti.

Yaz futbol okulunun kapanış töreninde konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, "2 aylık yaz okulumuzu tamamladık. Çocuklarımıza kurslarımızın başlangıcında mangal sözümüz vardı. Bu günde bu sözümüzü yerine getirdik. Yaz kurslarımıza katılımdan memnunum. Burada emeği geçen başta antrenörümüz olmak üzere diğer emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle buraya çocuklarını gönderip hassasiyet gösterdikleri için anne ve babalara da teşekkür ediyorum. Bunlar Türkiye’nin birer evlatları, yarınlarımızda Türkiye’yi yönetecek çocuklarımızdır. Hem sporcu hem de ahlaklı birer birey olmaları için böyle bir kurs düzenledik. Onlara burada bir şeyler verebildiysek, bir şeyler kazandırabildiysek ne mutlu bizlere. Çocuklarımızı eğitim topluma yararlı şekilde kazandırabiliyorsak, onları kahve köşelerinden, internet ve bilgisayarlardan uzaklaştırabiliyorsak buda bana guru veriyor. Biz ne kadar düzenli, ahlaklı, topluma faydalı çocuklar yetiştirebilirsek onlarda bizim gururumuzdur. Ben buradan tekrar Gülüç halkına, kurslarımıza katılan çocuklarımızın ailelerine çok teşekkür ediyorum." dedi.