Yenimahalle Belediyespor, 2015-2016 sezon öncesi hazırlıklarını hızlandırırken 2’inci hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden DSİ Spor ile yaptığı ve 2-2 biten maçtan memnun ayrıldı.

Sıcak havada oynanan maçta oyuncularının performansından mutlu olduğunu belirten teknik direktör Kerem Güney, bir üst lig takımıyla yaptıkları maçta ortaya konan performansın gelecek adına umut verici olduğunu söyledi.

Önemli olanın maçın bazı bölümlerindeki performanslarını 90 dakikaya yayabilmek olduğunu da belirten Güney, "Bir üst ligde mücadele eden ve hazır bir takımla karşı karşıya geldik. Oyunun bazı bölümlerinde güzel işler yaptık ama önemli olan bunu 90 dakikaya yayabilmek. Sıcak hava, zaman zaman oyuncularımızı zorlasa da takımımın yaptığı alan savunmasından memnunum." dedi.

Kızılcahamam Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelen her iki takımın da zaman zaman zorlandığı mücadelede galip çıkmazken müsabaka 2-2 beraberlikle sona ermişti. Yenimahalle, maçın ilk dakikalarında geriye düşmesine rağmen Tolga’nın golüyle beraberliği yakalamış, Arif’in golüyle de 2-1 öne geçmişti. Ancak karşılaşma 2-2’lik beraberlikle tamamlanmıştı.