Yıldırımhan Eğitim Kurumları tarafından Mersin İdmanyurdu futbolcuları Servet Çetin, Serkan Balcı ve Nurullah Kaya'ya Fair Play ödülü verildi. Eski milli futbolcu Hakan Şükür ise Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Mersin'de Yıldırımhan Eğitim Kurumları tarafından 3. Geleneksel Spor Gecesi düzenlendi. Programda öğrenciler yıl boyunca almış oldukları eğitimleri sahnede izleyicilere sunma imkanı buldu. Öğrencilerin sunduğu farklı sportif etkinlikler ve gösteriler büyük ilgi gördü. Programda fair-play'e layık görülen Mersin İdmanyurdu'nun başarılı oyuncularından Servet Çetin'e ödülünü Yıldırımhan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Caner Sarıtepe, Serkan Balcı'ya Akdeniz Sanayici ve İşadanları Derneği (ASİAD) Başkanı Göksel Altuntaş, Nurullah Kaya'ya ise Yıldırımhan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi İsa Altuntaş takdim etti.

Yıldırımhan 3. Geleneksel Spor Gecesi 2015 Onur Ödülü ise geçtiğimiz günlerde Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu'nu ziyaret eden eski milli futbolcu ve bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'e verildi. Onur ödülü öncesinde Hakan Şükür'ün milli formayla attığı gollerin sunumu katılımcılardan büyük alkış aldı. Gecede aynı zamanda ulusal ve uluslararası sportif alanlarda başarı gösteren Yıldırımhan Eğitim Kurumları öğrencilerine altın madalya törenleri yapıldı.

Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Caner Sarıtepe eğitim ve öğretimin yanında sosyal etkinlikler ve spora büyük önem verdiklerini belirtti.
Yıldırımhan'lı 400'den fazla lisanslı öğrencilerinin olduğunu anlatan Sarıtepe, "Aktif spor faaliyetlerinde ise 500'den fazla öğrencinin Yıldırımhan çatısı altında eğitim almalarından memnuniyet duyuyoruz. 2014-2015 Eğitim ve öğretim yılında ulusal ve uluslararası spor alanlarında 52 madalya kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Program 6 yaş grubu öğrencilerinin söylemiş olduğu 'memleketim' parçasıyla son buldu.