Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencisi Davut Doğru, Türkiye Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilde 29 kiloda 11-12 yaş grubu serbestte Türkiye üçüncüsü oldu.

Özel Ergin Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emre Uludağ, kolejin eğitim başarısının yanı sıra sportif başarılarla da Yozgat halkının gururu olduğunu söyledi. Uludağ, "Kulübümüz kısa bir süre önce kurulmasına rağmen sporcularımız şimdiden göğsümüzü kabartarak katıldıkları müsabakalardan Türkiye derecesiyle döndü. Daha önce Sivas’ta yapılan Kamp Eğitim Merkezleri Seçmeleri Türkiye Şampiyonası'nda 29 kiloda Davut Doğru Türkiye 1.si, yine 70 kiloda Ahmet Eren Coşkun Türkiye 1.si, 47 kiloda Yiğit Bulut Türkiye 3.sü, 47 kiloda Hasan Utku Dalaslan Türkiye 5.si, 50 kiloda Oğuzhan Özkan Türkiye 7.si, 53 kiloda Ömer Faruk Dursun Türkiye 8.si ve 41 kiloda Murat Yalçınkaya Türkiye 8.si olarak Yozgat'ımızın gururu olmuşlardır." dedi.

Gençlik ve Spor Kulübü olarak turnuvaya 9 sporcuyla katıldıklarını ifade eden Uludağ, "Kastamonu’da düzenlenen minik erkekler Türkiye Şampiyonası'nda 29 kiloda Davut Doğru Türkiye 3.sü oldu. 66 kiloda ise Ahmet Eren Coşkun Türkiye 6.sı olarak hem bizlerin, hem de Yozgat'ımızın gururu olmuştur. İnşallah bu tür başarılarımız bundan sonra da devam ederek hem Yozgat'ımızı hem de kolejimizi gururlandırmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.