Yozgat Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası badminton müsabakalarında Özel Ergin Koleji Ortaokulu birinci oldu.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada kolej olarak eğitimdeki başarıların sportif faalieyetlerde de elde edilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Köker, “Bu başarılar öğretmen ve öğrencilerimizin öz verileriyle elde edilen bir başarıdır. Geçtiğimiz günlerde Yozgat Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen okullar arası basketbol müsabakalarında dört dalda üç birincilik elde ederek orada da Yozgat’tı temsil etme hakkına sahip olduk. Şimdi yine okullar arası sporlarında yapılan müsabakalarda öğrencilerimizin öz verili çalışmalarının sonucunda Badminton müsabakalarında takım halinde il birincisi olarak Yozgat’ı bu kulvarda da temsil etme hakkına sahip olduk.” dedi.

Geçen yılda yine spor müsabaklarında Yozgat’ı temsil ettiklerini hatırlatan Köker, "Bu yılda kaldığımız yerden devam ederek eğitim, kültür, sosyal ve sportif faaliyetlerde elde ettiğimiz başarılarla okulumuz adına, markasına yakışan başarılarla devam edeceğiz. Yozgat’ımızı okulumuzu il müsabakalarında temsil etmek bizler için ayrıca gurur ve onur vericidir. Bu vesile ile emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci, veli ve personelimize teşekkür ediyorum. Bu başarı sadece bizim değil, Yozgat’ın başarısıdır.” diye konuştu.