Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kilis kampında yaşayan Suriyeli mültecilere gönderilen yardım kolilerinin teslimini bizzat gerçekleştirmek üzere Kilis’e ziyarette bulundu.
Dedelerimizin Hayrına Göç Edenlerin Torunları Olarak Velimeşe’den Sınırdaki Suriyeli Göçmen Kardeşlerimize Sahip Çıkıyoruz adıyla hayata geçirilen proje kapsamında Gaziantep ve Kilis’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ziyaret kapsamında Tekirdağ Valiliği’nden Gaziantep Valiliği’ne atanan Ali Yerlikaya ile Çorlu Kaymakamlığı görevinde de bulunan Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ali Dursun ve yine daha önce Lüleburgaz Kaymakamlığı görevinde bulunan Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ile bir araya geldi.
Trakya bölgesinde görev süreleri boyunca bölgemize büyük katkılar sağlayan valimiz ve kaymakamlarımızla birlikte yeni görev yerlerinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene halkının desteğiyle oluşturulan projeyle birlikte yardım elimizi Kilis’e ulaştırdık. Sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda 423 erzak koli, 385 adet giyim eşyası ile bebek bezi kolisi ve 130 adet temizlik malzemesini Kilis kampında yaşayan vatandaşlarımızın kapılarını çalarak, bizzat teslimini gerçekleştirdik. Bununla da kalmadık Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altında bulunan mülteci çocuklara verdiğimiz hediyelerle kısa süreliğine de olsa mutluluk yaşattık. Bizler sevginin paylaştıkça çoğaldığına inancımızla hizmetlerimize ve yardımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca, misafirperverliklerinden dolayı Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’ya, Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ali Dursun’a ve Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’a, projeye destek ve yardımlarından dolayı Kilis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Serdar Sarıfakı’ya teşekkür ettiğini de kaydetti.