Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan, yönetim kurulu ile beraber, 10 Aralık 2016 Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Merkezi’ni ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
Ziyarette, Çevik Kuvvet mensuplarına baş sağlı ve taziyelerini bildiren İşcan, “Yaşamış olduğumuz hain saldırı sonrasında, şahadet şerbeti içen yiğitlerimizin acısı, kor olup içimize düştü. Allah şehitlerimizin ruhlarını şad mekanlarını Cennet etsin. Geride bırakmış oldukları ailelerine ve yakınlarına sabırlar nasip etsin. Halen tedavisi devam eden yaralılarımıza, acil şifalar nasip etsin. Meslektaşlarınızın acısını paylaşıyoruz, öncelikle sizlerin sonra Türk milletinin başı sağ olsun. Ülkücü camianın, gerekirse canıyla, bedeniyle her daim polisimizin, askerimizin ve devletimizin yanında olduğunu, fakat şu anda dualarımızla sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. İnanıyorum ki alçaklar, bir gün kendi kanlarında boğulacaklar” ifadelerini kullandı.
Çevik Kuvvet personeli ile bir süre sohbet eden İşcan, “Burada görmüş olduğum dinamik yapı ve dik duruş, milletimizin asaletinin göstergesidir. Bizlerin namusu, şerefi ve mukaddesatı sizlere emanettir” dedi.
İşcan, ziyaretinin sonunda, Çevik Kuvvet Müdürü Metin Kesici’ye Türk bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim hediye etti.