Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği amiral gemileri, Mart ayında karşımıza çıkacak gibi görünüyor. MWC 2015 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S6'nın tanıtılacağı tarih kesinleşti.
Güney Kore basınında çıkan habere göre Samsung şirketinin yetkili isimlerinden birinin Galaxy S6'nın MWC 2015'de tanıtılacağını doğruladı. Yetkilinin açıklamalarına göre 2 Mart tarihi kesinleşmiş durumda. Henüz tüm özellikleri ve tasarımı ortaya çıkmayan cihazın, birkaç farkı prototipe sahip olduğu biliniyor. Samsung, hangi modeli tanıtacağını kullanıcı fikirlerine ve onlardan gelen geri dönüşlere bakarak karar verecek gibi görünüyor.

Daha önceleri hakkında birçok dedikodu çıkan cihaz, selefi Galaxy S5'in çarpıcı özelliklerinden biri olan suya ve toza dayanıklılığa sahip olmayacak.

Galaxy S6 Suya Dayanıklı Olmayacak!

Farklı tasarıma sahip iki ayrı modelle piyasaya çıkacağı da konuşulan Galaxy S6'nın, işlemci olarak her geçen gün popülerliğini arttıran Snapdragon 810 yerine Samsung'un kendi üretimi olan Exynos işlemci kullanacak.

Cam arka kapak, suya ve toza dayanıklılık, metal kasa ve büyük home tuşu gibi birçok dedikoduya sahip olan Galaxy S6 modelinin karşımıza nasıl çıkacağını merak ediyoruz.

Galaxy S6'nın Arkası Cam Olabilir!

Galaxy S6'nın Metal Kasası Gözüktü

Güney Kore'den gelen bir başka haber ise LG'den geldi, G2 ve G3 modellerinin halefi olan ve MWC 2015 etkinliğinde karşımıza çıkmasını beklediğimiz LG G4 modeli Barselona'da tanıtılmayacak. Bir LG yetkilisinin açıklamasına göre LG, MWC'de bir telefon tanıtmayacak ve giyilebilir teknolojiye önem gösterecek.

Samsung Galaxy S6 hakkında düşünceleriniz neler?