İphone Ve Ipad Kullanıcıların Şok!...

Apple işletim ve yazılım şirketi İ Tunes kullanıcılarından ücret alacak. İphone ve Ipad kullanıcıları şok yaşadı. Detaylar haberimizde…

Teknoloji, yazılım alanında Dünyanın lideri olan Apple kullanıcılarına şok yaşattı. Apple uygulama marketinden kullandıkları İ Tunes uygulamasının artık ücretli olacağını açıkladı. Şuan ücretsiz olarak kullanılan İ Tunes in Ocak ayı sonunda artık ücretli olacağı belirtildi. Bu uygulamayı kullanan birçok kullanıcı şok yaşadı. Hemen hemen tüm İphone cihazlarında bulunan bu uygulamanın ücretli olmasından sonra kullanıcı sayısının azalacağı tahmin ediliyor.

İ Tunes Nedir!

İ Tunes İphone ve Ipad kullanıcılarını sıklıkla tercih ettikleri ve ücretsiz ulaştıkları Radio olarak bilinmekteydi. İ Tunes Radio Ocak ayından sonra Apple müzik üyeliğine sahip olma şartı aranacak. Aynı zamanda ücretli olacak bu uygulamadan sonra Apple kullanıcılarının tek müzik seçenekleri Beats 1 olacaktır. Reklam gelirleri ile kullanıcılarına sunduğu bu uygulamayı artık yenilikler ve değişiklikler halinde tekrar piyasaya sürmeyi hedef edinen Apple, bu açıklamasından sonra başka uygulamalarında yenilik yapıp yapmayacağı merak konusu.