Son günlerde milyonlarca kişi tarafından indirilen ve Android ve iPhone cihazlar için ücretsiz olarak indirilebilen WhatsOnline uygulaması, karşı tarafın haberi olmadan gizlice takip olanağı sağlıyor.

Android ve iPhone marketlerde ücretsiz indirilebilen WhatsOnline whatsapp rehberinizde seçtiğiniz kişilerin gün içerisinde hangi saatlerde, ne zaman, kaç defa online olduğunu, ve online olarak ne kadar süre kaldığını raporlarayarak gösteren çok başarılı bir uygulama.

WhatsOnline whatsapp rehberinizde seçtiğiniz kişi ya da kişilerin gün içerisinde hangi saatlerde kaç defa online olduğunu, ne kadar süre kaldığını raporlarayarak gösteren bir uygulama. WhatsOnline uygulamasında gizlilik esas; bu yüzden takip ettiğiniz kişiler takip edildiğini kesinlikle bilemez.

WhatsOnline sayesinde, WhatsApp'ta son görülmesi kapalı bile olsa hatta karşı taraf sizi engellemiş olsa dahi o kişiyi WhatsOnline ile takip edebilir gün içerisinde ki online durumlarını gözetleyebilirsiniz.

Uygulamayı marketinizden ücretsiz olarak indirdikten sonra "Numara Ekle" menüsünden rehberimizden takip etmek istediğiniz kişiyi seçerek takip ettiklerim listesine ekleyebilir menüde yer alan "Takip Ettiklerim" seçeneğinden kişilerin online durumlarını detaylı olarak görebilirsiniz.

WhatsOnline Nedir

Menüde yer alan "Diğer" seçeneği ile sıkça sorulan sorular, yakında gelecek özellikler ve uygulama hakkında hakkında detaylı bilgiliye ulaşabilirsiniz.