Türkoğlu Belediyesi tarafından, ilçedeki kadınlara yönelik Şanlıurfa gezisi düzenledi.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği önem her geçen gün kendini gösteriyor.

İlçedeki bayanlara yönelik faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Türkoğlu Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 

Daha önceden Çanakkale, Konya ve Bursa' ya düzenlenen gezi turu bu defa Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanlarına yapıldı..

İlk olarak Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da, Hz. Eyüp Makamı, Hz. İbrahim Makamı, Halil-ül Rahman, Rızvaniye Cami, Ayn-el Zeliha ve Balıklı Göl ziyaretlerini gerçekleştiren 50 bayan, doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

“KADINLARI HİÇBİR ZAMAN UNUTMUYORUZ” 
Gezi hakkında açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ailenin dolayısıyla da toplumun temeli olan kadınları hiçbir zaman unutmadıklarını söyledi. Başkan Okumuş, “Onların huzur ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Kadınlara yönelik düzenlediğimiz geziler ve sosyal etkinlikler, onları hiçbir zaman unutmadığımızın göstergesidir” ifadelerini kullandı. 

Gezi programına katılan bayanlardan Özlem Serin ise; gezinin çok verimli geçtiğini belirterek, ziyaretler sırasında bayanların yüzlerindeki mutluluk ifadesini gördükçe mutluluklarının arttığını kaydetti. Gezi sayesinde günlük yaşamın stres ve yorgunluğundan uzaklaşarak gönüllerince eğlendiklerini de belirtti. Bize bu imkanı veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a bütün bayanlar adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

Geziye katılan kadınlar da gezi dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür etti.