Minik Ecrin'le son gelişmelerden sonra anne Sevcan Kurnaz, baba Deniz Kurnaz, amca Özkan Kurmaz ve babaanne Hacer Kurnaz şüpheliler arasına girerken iddialar kan dondurdu. Tecavüz edilmiş, traktörle ezilmiş, boğulmuş ve foseptik çukuruna atılmış olabileceği iddia edildi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 15 gün önce kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin'den henüz haber alınamazken stüdyoda bulunan anne, baba, amca, ve babaannenin anlattıkları ile şok etmeye devam ediyor. İlk şüpheli olan amca Özkan'ın Ecrin'i tecavüz ettikten sonra boğduğu ve bir yere gömdüğü ardından yerinden çıkararak göle attığı ya da yerini değiştirdiği iddia edilmişti.

İkinci şüpheli ise babaanne Hacer Kurnaz oldu. Sürekli şüpheli ifadeler veren babaanne Hacer Kurnaz anlattıklarıyla ne Müge Anlı'yı ne de stüdyodakileri inandıramadı. Babaanne Hacer'in bir şeyler sakladığı ve gerçekleri söylemekten kaçındığı ifade edildi.

Son olarak ise Deniz ile Sevcan arasında yaşananlar, Sevcan'ın rahat tavrı, alışveriş yapmaları sırasındaki güvenlik kameraları ve panik yapmamaları onları da şüpheliler arasına soktu.

Bu arada Sevcan'ın önce Ecrin'in babasının kim olduğunu bilmediğini söylemesi, ardından Cengiz beni başka erkeklere sattı ama Ecrin'in babası benimle birlikte olmak için para vermedi demesi kafaları iyice karıştırdı.

Özkan Kurnaz; yengesi Sevcan Kurnaz için 'yengem bir şeyler biliyor ama anlatmıyor' ifadelerini kullandı. 1.5 yaşındaki Ecrin'e ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin Kurnaz'ın kaybolmasıyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkıyor.

Ecrin Kurnaz

Sevcan Kurnaz'ın rahatsızlanmasının ardından köye ambulans çağrılıyor fakat Sevcan'ın kocası Deniz Kurnaz; "Sevcan her şeyi dökülecek, köyden dışarı çıkarmayın" diyor. Bu ifadeler Sevcan'ın halasına ait. Tüm bu yaşananlardan sonra suçlamaların da göbeğinde olan Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz, yengesine dönerek "Sevcan Kurnaz cevap ver Ecrin nerede?" ifadelerini kullandı.