Müge Anlı'da cinayet zanlısı arama çalışmaları yapılan Hasret'in o gece üç ayrı erkeğe "beni kaçır" diye mesaj attığı öne sürülmüştü. Jandarma ise Adli Tıp'tan gelecek birtakım sonuçları bekledi ve Hasret'in kimden hamile kaldığını öğrenmek istedi. Bunun ardından jandarma Tufan Örmüş'ü bu sabah 19 Ocak 2016 Salı sabahı gözaltına aldı. Hasret Kımna'nın eski nişanlısı ve katil zanlısı Tufan Ö. gözaltına alındı. Balıkesir'de jandarma tarafındann gözaltına alınan Tufan Ö. sağlık kontrolünden çıktıktan ifadesinin alınmasına devam edilmek üzere jandarma karakoluna götürüldü.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Balıkesir'de 15 Yaşında öldürülen Hasret Kımna cinayeti ele alınıyor....

Müge Anlı programında Ekrem ve Nafi kavgaları ile program sürdü. Nafi Baba ve Şendoğan arasında ipler iyice geriliyor. Kavga etmeden güzel güzel konuşmak için olacaka gelinsin dedi. Müge Anlı program çok geçtikden sonra tekrardan araya girdiler ve telefon reklama girmek zorunda kaldı. Hasret ‘in kız kardeşinin verdiği ifadeye göre Gökhan Adlı kişiye kaçacağını söyleyen hasret Bayram Arifesi evden çıkıp kayboldu.Stüdyoda Hasretin Üvey Annesinin Kardeşi Yalçın Oktan  ise Hasret’i zengin bir adam aradı Karım cezaevinde senin istediğin hayatı verecem diyen bir adam var demiş.Bu yaşantıda olan bir kızın ailesi tabiki çelişkili ifade verecek neler neler saklıyorlar kimbilir.

HAMİLE İDDİASI

Öldürülmeden bir ay önce Hasret Kımna'nın hamile olduğu öne sürüldü. Hasret Kımna'nın nişanlısından hamile kaldığı öne sürüldü. Nişanlısının ise Hasret'in kendisinden hamile olmadığı öne sürüldü.. Fatma Kımna, "Hasret kaybolmadan bir ay önce bana Tufan (nişanlısı) ile birlikte olduğunu söyledi" dedi.  Canlı yayına ismini vermek istemeyen biri Telefon ile bağlanıp Hasreti Yalçın  İzmir’de Pavyona getirip sattılar dedi.Müge Anlı’da Adıyaman’dan gelip Almanya da bıraktığı ve 22 yıldır göremediği kızını arayan Faik Başdoğan bugün Kızı ile telefonla görüştü.Bir başka Kayıp Kız Neslihan Özlü ise Bulundu ve Ailesine Teslim edildi.  Ahmet Doğan Adlı kişi tarafından kaçırılıp alıkoyulan Neslihan Emniyete Teslim Edildi.