Kayıp Ecrin'i bulmak için çalışan Müge Anlı'da anne Sevcan Kurnaz'dan gelen "Ecrin'in Cengiz'den olmama ihtimali var. Cengiz beni para karşılığında başkalarına satıyordu"  Türkiye'yi şok etti. 

ECRİN'İN ANNESİNDEN GELEN İLK İTİRAF!

8 gün önce Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın annesi Sevcan Kurnaz canlı yayında itiraflarda bulundu! Sevcan Kurnaz, "Ecrin'in babası Cengiz, benden önce ablamı kaçırmıştı. Ablamın yanına gidiyoruz diye eniştemle gitmeyi kabul ettim ancak beni annesinin yanına götürdü. Gittiğimizde annesi evde yoktu. Beraberliğimiz Çorlu'da başladı. Ben o evden gideceğimizi sandım ama götürmedi." dedi.

"ECRİN'İ ABLAM KAÇIRMIŞ OLABİLİR"

Sevca Kurnaz, "Ablam şu an Zonguldak'ta dini nikahlı birisiyle oturuyor. Benden intikam almak için Ecrin'i kaçırmış olabilir. Ablam, Ocak ayında annemlere 'Sevcan' a sahip çıkarsanız evinizi ocağınızı yıkarım.' demiş.

Ecrin Kurnaz'ın annesi Sevcan Kurnaz'ın sözlerinin ardından ablası Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Abla, "Ben Ecrin'in kaybolduğunu sizin programı açınca gördüm Müge Hanım. Sonra Deniz'i aradım, bana, "Şaka yapıyoruz çaktırma."diye söyledi." şeklinde kendini savundu.

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA İKİNCİ İTİRAF! CENGİZ BENİ SATIYORDU!

Sevcan Hanım'ın ablasının, Ecrin'in Cengiz'den olmadığına eminim." sözlerinden sonra Sevcan Kurnaz herkesi şok eden gerçeklekleri bir bir sıraladı. Sevcan Kurnaz, "Ecrin'in Cengiz'den olmama ihtimali var. Cengiz beni para karşılığında başkalarına satıyordu." dedi.