Kahramanmaraş'ta Ahşap Fabrikasında Yangın: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor! Kahramanmaraş'ta Ahşap Fabrikasında Yangın: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 22 Nisan 2023 tarihinde meydana gelen korkunç bir cinayetin davası Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. İddialara göre, 30 yaşındaki Emre T., uykuda olan 32 yaşındaki abisi Murat Can T.'yi boğazını ve cinsel organını keserek öldürdü. Olayın ardından kaçan Emre T., yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta polis ekipleri tarafından yakalandı. Emre T., polislere "Ağabeyimi öldürdüm" diyerek cinayeti itiraf etti. Murat Can T.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Sanık Emre T., mahkemede "Abiyi canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçlamasıyla yargılanıyor. Duruşmada savunma yapmayacağını belirten Emre T., daha önce savcılıkta verdiği ifadelerin abisinin kendisine yaptıklarının onda biri kadar olduğunu iddia etti. Mahkeme başkanının, "Anlatmazsan durum senin lehine olur" uyarısına karşılık Emre T., "Bu saatten sonra benim için fark etmez. İndirim almak için mücadele vermeyeceğim. İnsan kardeşini taciz eder mi? Hep sustum. Ben küçükken yatakta pantolonumu indirdi. Beni arkamdan taciz edeceği sırada annem ağlama seslerine yanımıza geldi. Bize kızdı ve tekrar aynı yatağa yatırdı. Bu durumu şu ana kadar anlatamadım, hep sustum" şeklinde konuştu.