Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci geçen ay Van’da şehit düşen Emniyet Personeli Ferhat Aslan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Beraberinde Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Adnan Yörük ve partililerle birlikte şehidin Abdurrahman Gazi Mahallesi’deki evine giden Bakan Yardımcısı Çiftci, şehidin amcası İzzet Aslan’a taziyelerini iletti. Devletin tüm imkanları ile her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu bildiren Çiftci, emniyet personeli Ferhat Aslan’ın gerek teşkilatında, gerekse halk arasında çok sevildiğini bildiklerini belirterek, “Öncelikle aziz şehidimizin mekanı cennet, siz değerli aile efratlarına da başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Devletimiz çok güçlü. İnşallah bu terör belasından da ülkemizi temizleyeceğiz” dedi.
Şehidin amcası İzzet Aslan ise yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, Bakan Yardımcısı Çiftci’ye ziyaretinden ötürü ailesi adına teşekkürlerini iletti.
Bakan Yardımcısı Çiftci daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Ak Parti Van il eski başkanlarından Vesim Yaviç’in yeğeni Abdulhalim Yaviç’in Alipaşa Mahallesi’nde bulunan taziye evine giderek taziyelerini iletti. Ardından, Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdullah İpin’in dayısı Hacı Bemal Eryiğit’in Şerefiye Mahallesinde bulunan taziye evine de giden Çiftci, merhumun aile efratlarına taziyelerini iletti.