Yalovalı engelliler, ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin sunduğu hizmetlerden katılım payı ödemeden faydalanabilecek.
Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve federasyon yöneticileri, ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Spastik engellilerin rehabilitasyonu ve tedavisinde yaptığı çalışmalarla ülkenin önde gelen kurumlarından birisi olan ROMATEM yöneticilerinden bilgiler alan Arslanhan, "ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi spastik engelliler açısından çok önemli çalışmalar yapıyor. Kurum engellilerimize kaliteli rehabilitasyon ve tedavi hizmeti sunuyor. Bu hizmetler spastik engelliler açısından büyük önem taşıyor" dedi.
Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Arslanhan ve ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yöneticileri arasında engellilerin katılım payı almadan tedavilerine imkan tanıyacak protokol imzalandı. Protokolün imzalanması sonrasında açıklamada bulunan Arslanhan, "Spastik engelliler açısından rehabilitasyon ve tedavi masrafları çok ciddi sorun oluyor. Bu kapsamda birçok kurumda ise katılım payları ödemek zorunda kalınıyor. Bu payların ödenmeden hizmet alınması spastik engellilerimiz ve aileleri açısından çok önemli bir adım. Engellilerimize bu imkanı sunan ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yöneticilerine engellilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.