ATV'de yayınlanan ve Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması 23 Eylül 2017 Cumartesi akşamı bir milyonluk soru ile ekranda olacak. Peki 1 milyonluk soruda ne sorulacak? 

23 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soruyu göreceğiz.  Galatasaray Lisesi dördüncü sınıf öğrencisi olan ve bir süre önce Fransa'daki Pantheon Sorbonne Üniversitesi Hukuk Bölümü'ne kayıt yaptıran Çağdaş İrfan Yıldırım merakle beklenen 1 milyonluk soruyu bilebilecek mi herkes bunun cevabını arıyor.

Çağdaş İrfan Yıldırım geçen sezonun finalinde 250 bin TL değerindeki "Bir kız bana emmi dedi neyleyim" sözü hangi halk ozanına aittir" sorusuna verdiği Karacaoğlan cevabıyla bir milyonluk soruyu görmeye hak kazanmış ancak süre yetmediği için yeni sezona kalmıştı.

Çağdaş İrfan Yıldırım 23 Eylül 2017 Cumartesi akşamı saat 20'de 1 milyonluk soruyu görecek ve yarışmanın tarihinde bir milyonluk soruyu açtıran ikinci yarışmacı olacak.

Peki siz olsanız Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruda ne sorardınız?

Kim Milyoner Olmak İster'in finaline yaraşır bir soru ne olabilir? 

Yorum kısmına yazın anında yayınlayalım.İster sorunuzun cevabını verin, isterseniz bırakın sorularınızın cevabını okuyucumuz versin.

Evet...

Sahne Sizin.... Buyrun...