Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi çalışanları sevgililer gününde Cemal Süreyya'nın; 'Yemek üzerine ne düşünülür bilemem ama kahvaltının mutlulukla alakası olmalı' diyerek bir araya geldi.

Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürü Metin Sönmez, "Cemal Süreyya'nın çok güzel bir sözü vardır, derki; 'Yemek üzerine ne düşünülür bilemem ama kahvaltının mutlulukla alakası olmalı.' Bugün buradaki bu arkadaşlarımızın yüzünde bir tebessüm, mutluluk görüyorum. Ciddi anlamda sıkıntı çeken, sıkıntılı bir ortamda çalışan personel arkadaşlarımızın bugün de mutlu bir şekilde aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda kahvaltı yapmaları bizleri de gerçek anlamda mutlu etti. Bundan sonra da bu tür organizasyonlar başsavcımızın öncülüğünde devam edeceğine inanıyorum. Tekrar sevgililer gününüz kutlu olsun." dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, "Sevgi vermektir, sevgi almaktır, fedakarlıktır, fedakarlığı görmektir. Bugün sevgililer günü, kişisel olarak böyle günlere pek taraftar olan birisi değilimdir. Bugünlerin, insanların birbirleri arasında var olan sevgiyi, saygıyı, muhabbeti, birliği, beraberliği arttırmayı, anmayı, hatırlamayı vesile kılmasından dolayı seviyorum. Yoksa sadece hayatta bir günü eşimiz için sevgililer günü olarak veyahut bir günü anneler günü olarak kutlamanın, yada bir günü doğum günü olarak kutlamanın hiç bir kıymeti olmadığını düşünüyorum. Ama bu günler aramızdaki bağların sevginin, saygının artmasına vesile olacağı için seviyorum. Bu yüzdende Cezaevi Müdürümüze ve personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Programa, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Cumhuriyet Savcısı Hakan Celal Kan, Serkan Sabır ve Cezaevi personeli ile yakınları katıldı.