Güzel sözler sitemizde aşk sözleri, doğum günü mesajları ve anlamlı sözler gibi bir çok kategoride güzel mesajlar bulabilirsiniz. Aşağıda üç adet kategorimizi bulabilirsiniz.

Aşk Sözleri

Sevgiliye gönderebileceğiniz, birbirinden güzel sevgi dolu aşk sözleri, uzun aşk sözleri, kısa aşk sözleri, sevgiliye aşk sözleri bulabilirsiniz. Üstelik bu aşk sözleri ile sevgiliyi mutlu etmek o kadar zor değil, tek yapmanız gereken bu sözleri kopyalayıp uzun mesajlar göndermek. Bize güvenin sevgiliniz bayılacak. Cinsiyetiniz kız veya erkek fark etmez bu sözler sevdiğiniz için özel üretilmiş ve tamamen özgün sözlerdir. Dilerseniz sizde duygularınızı ekleyerek gönderebilirsiniz böylelikle mesajınızı daha güzel bir hale getirmiş olursunuz ve sevdiğiniz kişi 2 kat mutlu olabilir. Sevgiliye gönderebileceğim mesajlar ve sevgiliye güzel sözler arıyorsanız aşk sözleri yazımız tam size göre. İşte bazı aşk sözleri; “Zengin şiirlerim yoktur benim, yazamam sana altın uçlu kalemle. Fakirdir şiirlerim, bir cebi delik. Üstü başı yırtıktır sözlerimin. Ama temizdir dizelerim, ama sıcaktır sana yüreğim. Ve bu hayatı seviyorum senle, sakın hiç bir yere gitme.. Sana gelince.. Sen, tek bir cümleye sığdırılamayacak kadar büyük duygularımın sahibi, bir cümleyle ifade edilemeyecek kadar kadar özel birisin. Sen insanın kendinden bile önce sevebileceği biri. Sen iyiki varsın...”

Doğum Günü Mesajları

Sevgiliye, eşe, anneye, babaya, kardeşe, ablaya, abiye, arkadaşa kısacası aklınıza gelebilecek herkese gönderebileceğiniz birbirinden harika doğum günü kutlama sözleri için eguzelsozler.com’daki doğum günü mesajları kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Doğum günü mesajlarını sevdiklerinize göndererek en mutlu günlerinde yanlarında olduğunuzu belli edebilirsiniz. İşte bazı doğum günü mesajları; “Bunca yıldır ömrümün baharı boş yere geçmiş sevda denizlerinde, sen gördüğüm ilk gün doğum günündü ve bugün bir yaşını daha geride bıraktın canım sevdiğim. Her yeni senende seninle yaşlanma hayallerini kurmak dileğiyle seni seviyorum, iyi ki doğdun iyi ki varsın bebeğim.. Üzme kendini ve yeni yılında iyi bir ilerleme kat etmek için sürekli pozitif ol. Çünkü senden başka bir sen daha yok bu dünya’da. İnsanlarla aynı ortak düşüncelere ve benzeri oluşumlara kafa yorabiliriz, fakat bizden başka bir kişi daha yok. Bu yüzden değerinin farkına varman ve kendini sürekli sevmen dileğiyle canım arkadaşım. İyi ki doğdun iyi ki bizimlesin..”

Anlamlı Sözler

Facebook, instagram gibi sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz anlamlı sözler, anlamlı mesajlar, etkileyici anlamlı sözlerin bulunduğu anlamlı sözler kategorimiz sosyal medya fenomenlerinin ilgi odağı olmuş durumda. Sizde sosyal ağlarda bolca beğeni almak istiyorsanız anlamlı sözler kategorimizdeki mesajları sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp, arkanıza yaslanın gerisi zaten gelecektir. İşte bazı anlamlı sözler; “İliğimi kemiğimden ayırma isteğine alışamadım hala. Kanım damarlarımda değil de kalbimin en pislik yerinde dolanıyor. Çıkamıyorum içimdeki boşluktan ya da bu boşluk bana kendini özlettiriyor, ayrılmaya korkuyorum. İçten içe çürümek bir yana galiba deliriyorum ben. Gözlerimin içine bakıp bu denli yalan söyleyen seni her gün rüyalarımda asıyorum. Gerçeğe uyandığım her sabah ise biraz daha korkarak kaçıyorum kendimden.”