Bosna Hersek, Saray Bosna, Yunanistan, Makedonya, Bulgaristan, Sırbistan, Romanya, Arnavutluk, Belgrad ve Karadağ ülkelerine seyahat etmek isteyenler ve bu ülkelerin kültürleri ile tarihi miraslarını inceleyerek, mükemmel bir tatil planlamayı düşünenler hitittour.com farkı ile tanışmalı ve tatil planlarını bu ayrıcalıklar üzerinden değerlendirmelidir.

Balkan Seyahatleri

Geçmiş tarihi antik Yunandan başlayan Makedonya Krallığı, Roma dönemi Hun ile Slav yerleşimleri ve Osmanlı dönemine kadar uzanan Balkan ülkelerine seyahat etmek ve bu ülkelerin değişik yapıları arasında heyecan verici gezilerde bulunmak bir ayrıcalıktır.

Farklı medeniyetlerin, farklı yaşam tarzlarını gözlemek ve her medeniyetin kendine has özelliklerini kültürel mirasları eşliğinde değerlendirmek, Balkan seyahatleri ile mümkün hale gelmiş durumdadır.

Birbirinden değerli tarihi mekanları, birbirinden değerli doğal güzellikleri, sahillerden dağlara, göllerden antik yapılara uzanan görsel şölenleri izlemek, düzenlenen Balkan turu ile tüm ilgi duyanlara sunulmaktadır. Tertip edilen organizasyonlarda, planlanan programlar dahilinde ziyaret edilen ülkeler içerisinde yer alan turistik mekanları, tüm detayları ile görmek ve bu mekanlara düzenlenen aktivitelere katılmak, tüm seyahat edenler için sunulan imkanlardır.

Saray Bosna’da kayak turu yapılması, Yunanistan’ın antik miraslarının ve sahillerinin gözlenmesi, doğa harikası şelalelerin, eşsiz kumsalların keyfine varılması, doğa harikası göllerin unutulmaz manzarası eşliğinde bölgeye has mutfak kültürlerinin lezzetlerinin tadılması, seyahat esnasında sunulan ayrıcalıklardan birer parçadır.

Avrupa turları kapsamında Tüm Avrupa’da en fazla ilgi gören ve Hırvatistan’da yer alan Plitvice Gölleri Milli Park’ında bulunan şelaleler, mağaralar, turkuaz gölleri ve dağlar, ziyaretçi akınına uğramaktadır. Aynı şekilde Karadağ’da yer alan ve Adriyatik kıyısında bulunan Sveti Stefan plajları, berrak suyu ve tarihi köyleri ile favori mekan olarak görülmekte ve yoğun bir ilgi ile karşılaşmaktadır.

Özellik ile Yunanistan’da bulunan Meteora Manastırı, gerek yapıldığı yer, gerek şehre hakimiyeti, gerek ise mimari açıdan mutlaka görülmesi gereken yerler arasında bulunmaktadır.

Balkan Turlarına Katılmak

Sayılan tüm bu yerlere gitmek, tüm görsellikleri gözlemek ve etkinliklere katılmak, düzenlenen vizesiz turlar sayesinde, tatil severlere Arnavutluk turu, Romanya turu ya da Bosna Hersek turu gibi başlıklar altında sunulmaktadır.