Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi, özellikle engellilerin hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar başta olmak üzere, sağlık alanındaki çalışmalarından dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ödüllendirdi.

HASVAK Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri’ sahiplerini buldu. Engellilerin hayatını kolaylaştırıcı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekleyen Nilüfer Belediyesi de HASVAK Bursa Şubesi tarafından ‘Sağlığa Katkıda Bulunan Kurum’ ödülüne değer görüldü.

Metin Uca’nın sunuculuğunu yaptığı Crowne Plaza’daki ödül töreninde, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarından olan özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerin toplum içindeki rollerini gerçekleştirebilmeleri, işbirliği içinde çalışabilmeleri, çevreye uyum sağlayabilmeleri, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmeleri için hayata geçirilen NilVak Çekirge Rotary Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi örnek gösterildi.

Programda, HASVAK Bursa Şubesi’nin ‘Sağlığa Katkıda Bulunan Kurum’ ödülü Prof. Dr. Kaya Aksoy tarafından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e verildi.