Kayseri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yaşlılar Haftası dolayısıyla evlerinde yatan yaşlıları ziyaret ederek, uzun ve sağlıklı ömürler dileklerinde bulundu, hayır dualarını aldı.

Başkan Cabbar, eşi Habibe Cabbar ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmihani Kaliber’le birlikte ziyaret ettikleri yaşlılara çeşitli hediyeler vererek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret ettiği her yaşlı ile sohbet edip, dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Başkan Cabbar, “Yaşlılardan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Hepimiz şu anda genciz fakat hızla yaşlanıyoruz, yaşlılara değer vermemiz, onlara saygı göstermemiz, hürmet etmemiz gerekiyor. Özellikle yaşlı hastalar, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum.” dedi. Cabbar, ziyaret etmiş olduğu engelli ailenin, engelli çocuğunun daha rahat etmesi için tekerlekli sandalye hediye etti.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılar ve yakınları, Başkan Cabbar’a duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.