Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi çocuklar için sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Selçuk Kaya, Yavuz Bay, Yasin Kocabuğa ve Gizem Türkmen isimli hayırseverler, ülke genelinde 15 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. Sosyal medya üzerinden yapılan yardım kampanyasının bir durağı olan Muş'ta 340 öğrenciye giydirildi.
Hasköy 100. Yıl Gazi İlköğretim Okulu'nda yapılan giyim yardımı dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Hüseyin Göktür, İlçe Belediye Başkanı Mürsen Özen, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Yardımın ulaşmasında büyük emeği geçen twitter fenomeni Gizem Türkmen, “2012 Aralık ayında başlayan ve 2013 Mayıs ayında ihtiyaç sahibi çocuklara teslim edilen yardımlarla ilki tamamlanan Minik Eller Üşümesin kampanyasının ikincisi 27 Ocak 2015 itibari ile başladı. Twitter'da örgütlenen @TwitPrensi, @TwitPrensesi,@SelcukGedikkaya, @ywzby, kullanıcı adıyla tanınan isimler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde 27 il 259 okulda toplam 15 bin'e yakın yardıma muhtaç öğrenciye giyim, kırtasiye malzemesi, kitap ve defter gibi yardımları takipçilerinden ve sponsorlarından toplayarak ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edecekler” dedi.