Bizim Çocuklar Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programı özel bir restorantta gerçekleşti.  Bizim Çocuklar Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatoş Esertaş öncülüğünde düzenlenen kahvaltı programına yardımseverler büyük ilgi gösterdi. 

 Bizim Çocuklar Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatoş Esertaş yaptığı açıklamada "Bizim Çocuklar Derneğinin 2003 yılında kurulduğunu ve çocuklarımızın ihmal  ve istismara uğramaması için çalışmalar yaptığını" söyledi. Esertaş şunları söyledi:

"Kahvaltımız risk altındaki çocuklarımızın topluma kazandırılması amacına yöneliktir. Derneğimiz çocuklarımızın ihmal  ve istismara uğramaması, suça karışan çocukların topluma kazandırılması ve yeniden suç işlemesinin önlenmesi, suç mağduru olan çocukların korunması, çocukların sokakta çalıştırılmaması ve çocukların eğitim hayatından uzaklaşmaması için çalışmalarını sürdürmektedir. Dernek olarak risk altında bulunan ve dezevantajlı konumda yer alan çocukların da bizim çocuklarımız olduğunun bilincindeyiz. 

Derneğimiz korunmaya muhtaç çocuklarımıza sahip çıkmaktadır ve onları koruyucu projelere destek vermektedir. Bu gün burada risk altında bulunan çocuklarımız için düzenlediğimiz kahvaltıya da çok sayıda yardımsever destek vermiştir. Tüm yardımseverlerimize teşekkür ediyorum"

HABER FOTOĞRAFLARI

Kahvaltıya Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in eşi Fatma Dilek Güvençer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü'nün eşi ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile eşi Funda Okumuş da katıldı.