Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Erzurum Şubesi, nisan ve mayıs aylarında doğan erkek üyelerine, Erzurum Aziziye ilçesindeki bir kafede sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Aktif Eğitim-Sen, yeni yaşlarına giren üyelerine sürpriz doğum günü partileri düzenlemeye devam ediyor. Üyelerinin özel günlerinde yanlarında olmak istediklerini belirten Aktif Sen Erzurum Şube Başkanı Mehmet Karslı, "Mesleki itibarsızlık sorununu ve öğretmen motivasyonun düşmesine neden olan bütün olumsuzluklara rağmen, üyelerinin moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutarak bu vesile ile her gün biraz daha fazla zarar gören eğitim sistemimize ve öğretmenlerimize olumlu katkı yapmayı hedefleyen sendikamız, aylık düzenli olarak doğum günü etkinliği düzenlemektedir. Sendika olarak, yaz aylarının kendini gösterdiği bu günlerde, doğum günün vesilesi ile üyelerimizi bir araya getirmiş olduk. Ayrıca şubemiz sendikacılıkta bir geleneği bozarak, şube yönetim kurulumuz etkinlikte mangalda pişirdiği etleri üyelere ikram etti. Sendikamız bu etkinlikle bir kez daha her zaman ve şartta üyelerinin yanında olduğunu göstermiştir. Aktif Eğitimciler Sendikası başta genel merkez olarak tüm illerde yaptığı ve yapacağı bütün iş ve işlemlerde günü kurtarma adına hareket etmek yerine planlı ve programlı olarak bilimsel ve çağdaş metotlar kullanarak başta ülkemizin ve yerelde tüm illerimizin sorunlarını tespit etmiş ve onlara çözüm merkezli sendikacılık anlayışıyla çözümler bulma gayretindedir." dedi.

İlçelerden gelerek etkinliğe katılan üyeler, memnuniyetlerini dile getirdi. Üyeler, kendileri ile birebir ilgilenen, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan, hatırlayan, soran sendika şube yönetim kuruluna teşekkür etti. Etkinlik, semaver çayı eşliğinde yapılan, sıcak sohbetin ardından sona erdi.