Tedavi gördüğü Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden eski Kırşehir Belediye Başkanı Hakkı Göçen(88) Bağbaşı mezarlığında toprağa verildi.

Hakkı Göçen'in Türk bayrağına sarılı cenazesi önce belediye önüne getirildi. Göçen için burada bir tören düzenlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, burada yaptığı konuşmada, Göçen'in Kırşehir'de ilkleri gerçekleştirdiğini ifade ederek, kendilerine örnek olduğunu söyledi.

Göçen’in cenazesi Belediye Başkanlığında düzenlenen törenin ardından Cacabey Camisi avlusuna getirildi. Oğlu Eski Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen ve yakınları cami önünde taziyeleri kabul etti.

Hakkı Göçen'in cenazesi, Cacabey Camisi'inde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığında toprağa verildi. Törenlere MHP Kırşehir Milletvekili Cemil Yıldırım Türk, Vali Yardımcısı Özkan Demirel, il protokolü, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Matematik öğretmeni olan ve Kırşehir'de ilk özel dershaneyi açan Hakkı Göçen, 1984-89 yılları arasında, Anavatan Partisi'nden Belediye Başkanlığı yapmıştı. Uzun süredir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meshana kanseri tedavisi gören Hakkı Göçen, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti.