Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak (KAB) Platformunun “İnsan Kullanım El Kılavuzu” Kur'ân-ı Kerîm'e dikkat çekmek için hazırladığı eserlerden oluşan Farkındalık Sergisinin açılışı Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Nida Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneği işbirliği ile Avşar Kampüsünde gerçekleştirildi. 

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran Takımının coşkulu gösterisinin yer aldığı açılışa, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Karaaslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Bakan ve Prof. Dr. Ahmet Tutuş,  Öğretim üyeleri, KAB Platformu Kahramanmaraş Temsilcisi Hüseyin Yılmaz, Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği onursal başkanı Salih Özsağır, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği ve Nida Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneğinin yöneticileri ve birçok STK temsilcisi ile öğrenciler katıldı.

Salih Özsağır'ın yaptığı dua eşliğinde Farkındalık Sergisinin açılışı protokol tarafından yapıldı. Platform Temsilcisi Yılmaz, açılış konuşmasında, hicri yeni yılın özelde ülkemiz, İslam alemi ve genelde 8 milyar insanlık ailesine hayırlar getirmesi dileklerinde bulunurken, Platform çalışmalarından ve açılan serginin öneminden bahsetti.Açılışın ardından katılımcılara Aşure ikramı yapıldı

Sergi açılışında yapılan aşure ikramı ve mehteran takımının gösterisi katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Farkındalık sergisi 4-5 Kasım 2014 tarihlerinde Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsünde açık kalacak.