Bursa Özel Nilüfer Hacı Kemal Liseleri, Naat Gecesi düzenledi. 400’den fazla davetlinin hazır bulunduğu programda şiirler okundu ve ilahiler söylendi. 50 öğrencinin görev aldığı gecede “Zamanın Altın Bir Dilimini Beraber Yaşayalım” teması işlendi.

Öğrencilerden oluşan neyzenlerin icra ettiği ney dinletisi ile başlayan program Peygamber sevgisinin işlendiği ilahilerle, şiirlerle devam etti. Asırlar öncesinin tablolaştırıldığı sunumlar ve Edanur Aydın'ın ‘Kalk Ya Hamza’ , Fatih Sultan Mehmet’in Hz. Peygambere sevgisini anlattığı “İstemem” şiirleri okunurken davetliler göz yaşlarını tutamadı. Sevil Dilara Korkmaz’ın “Bülbül” şiirini okurken sergilediği performans davetlilerin heyecanını artırdı.

Okul Müdürü Muzaffer Uzunoğlu, “Özellikle “Efendimizin” anıldığı böyle güzel bir gece öğrencilerimizde farklı bir heyecana vesile oldu. O’nu anlamak en büyük gaye olmalı. Bu program sahneye çıkanlar için de izleyiciler için de ayrı ayrı bir bilinç oluşturur ümidindeyiz.” dedi. Şiir ve ilahilerin okunmasının ardından okul korosunun “Namın Duyulsun” ilahisini seslendirmesinin ardından program sona erdi.