Mardin İl Jandarma Komutanı Alaaddin Karsavuran, Jandarmanın 176. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 150 şehit ailesine yemek verdi.

Erdoba Elegance Oteli'nde gerçekleştirilen organizasyona Vali Ömer Faruk Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Vali Yardımcıları Bahattin Çelik, Ali İkram Tuna, Ali Güldoğan, İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve şehit aileleri katıldı.

Organizasyonda konuşan İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran, Köklü tarihiyle Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan günümüze kadar vatandaşlarımızın engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu söyledi. Jandarmanın, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun takdirini kazandığını ifade eden Karsavuran, ”Geride bıraktığımız 176 yıllık bu geçmişte emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması ve koruması görevleri esnasında binlerce evladını şehit veren kahraman bir teşkilatın mensupları olarak şehitlerimizin bizlere emaneti siz değerli ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanında, yardımında ve hizmetinde olduğumuzu bu vesile ile bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.